Helsinki -Tallinna

You are here: Etusivu  > Helsinki -Tallinna

Näytetään 3 kaikista 3 kohteesta
 • Item thumbnail
  0

  Lorens Strengin purjealus

  Julkaistu: 28.12.2000, Muokattu: 13.2.2022
  Vuonna 1763 haaksirikkoutui raatimies Lorens Strengin purjealus, kun se oli paluumatkalla Tallinnasta Helsinkiin. HUOMAUTUS: Tätä kohdetta ei ylläpidetä enää täällä, koska hylkyä ei ole löydetty eikä sen paikkaa tunneta. Hylky on siirretty haverit.net-sivustollemme. Tietojen mahdollinen päivitys jatkuu siellä. Siksi myös tänne kohdistetut linkit on syytä päivittää kohdistumaan haverit.net-sivustolle.
 • Item thumbnail
  0

  Erik Rosanderin alus

  Julkaistu: 28.12.2000, Muokattu: 16.1.2022
  Erik Rosanderin purjealus haaksirikkoutui vuonna 1739 tullessaan Tallinnasta Helsinkiin. HUOMAUTUS: Tätä kohdetta ei ylläpidetä enää täällä, koska hylkyä ei ole löydetty eikä sen paikkaa tunneta. Hylky on siirretty haverit.net-sivustollemme. Tietojen mahdollinen päivitys jatkuu siellä. Siksi myös tänne kohdistetut linkit on syytä päivittää kohdistumaan haverit.net-sivustolle.
 • Item thumbnail
  0

  Anders Byströmin alus

  Julkaistu: 28.12.2000, Muokattu: 1.1.2022
  Helsingin ulkopuolella haaksirikkoutui porvari Anders Byströmin purjealus vuonna 1725. Alus oli matkalla Tallinnasta Helsinkiin. HUOMAUTUS: Tätä kohdetta ei ylläpidetä enää täällä, koska hylkyä ei ole löydetty eikä sen paikkaa tunneta. Hylky on siirretty haverit.net-sivustollemme. Tietojen mahdollinen päivitys jatkuu siellä. Siksi myös tänne kohdistetut linkit on syytä päivittää kohdistumaan haverit.net-sivustolle.